fbpx
a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Lauko darželis   /  Nauji mokymai pedagogams: tapsite ugdymo lauke ambasadoriais

Nauji mokymai pedagogams: tapsite ugdymo lauke ambasadoriais

Kviečiame į naują mokymų programą pedagogams „Ikimokyklinukų ugdymas lauke. Kaip prisijaukinti lauką?“

Nuo rugsėjo pusę metų truksiančiuose seminaruose mokysimės, kaip vaikus ugdyti lauke. Sužinosime, kaip atrasti ar sukurti tinkamas edukacines erdves gamtinėje aplinkoje, nustatyti vaikų saugumo ribas, panaudoti išmanius įrenginius tyrinėjant gamtą.

Pirmąją tokią Lietuvoje kvalifikacijos tobulinimo programą ką tik baigę daugiau nei 30 pedagogų iš visos Lietuvos, dalindamiesi įspūdžiais, pasakojo, kad tapo ugdymo lauke idėjų ambasadoriais savo įstaigose. Daugelis įgavo drąsos ieškoti naujų darbo su vaikais formų, išmoko padėti jiems tyrinėti aplinkas, kurios anksčiau atrodė nesaugios. Vaikų žaidimų balose, judesio lauke anksčiau prisibijojo ir kai kurie tėvai. Dabar, padedant auklėtojams, mokytojams, požiūris keičiasi.

Ko mokysitės šios programos metu? Lauko žaidimų ir ugdymo lauke metodų, įkvepiančių užsienio ir Lietuvos lauko darželių patirčių, lauko pedagogikos poveikio vaikų raidai, kūrybiškų būdų naudotis gamtos turtais ir dar daug puikių dalykų. Bilietai ir daugiau informacijos čia: https://tickets.paysera.com/lt/event/puses-metu-trukmes-mokymai-ikimokyklinuku-ugdymas-lauke-kaip-prisijaukinti-lauka-vilniuje-ir-kaune