fbpx
a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Lauko darželis   /  Vasaros lauko stovykla!

Vasaros lauko stovykla!

Lauko darželio vasaros stovykla – tai unikali galimybė 2-7 metų vaikams visą vasarą praleisti gamtoje, išmokti prasmingai leisti laiką lauke bet kokiu oru, susirasti daug naujų draugų!

  • Data: birželio-rugpjūčio menesiais, darbo dienomis.
  • Laikas:  7:30 iki 17:30.
  • Vieta: Vilnius, Pavilnių regioninis parkas, prie Pūčkorių atodangos.
  • Kaina užsiregistravus iki birželio 1 d. – 250 lt už savaitę.
  • Kaina užsiregistravus po birželio 1 d. – 300 lt už savaitę.
  • Maitinimas į kainą įskaičiuotas (pusryčiai, pietūs, vakarienė ir kt.)
  • Galima lankyti bet kurias pasirinktas savaites arba visą vasarą.

Aplinka

Įsikursime Pavilnių regioninio parko širdyje, Pūčkorių dvaro teritorijoje, šalia garsiosios Pūčkorių atodangos ir visų pamėgto Belmonto. Mes keliausime Pavilnių regioniniame parke įrengtais pažintiniais takais, džiaugsimės netoliese esančiu sodu, tekančiu šaltinėliu, pievomis ir miškais. Taip pat, mėgausimės Pūčkorių tvenkinyje bei Vilnelėje gyvenančių gulbių ir ančių draugija.

Stovykla

Darželio stovyklavietė pritaikyta tiek geriems, tiek ir prastesniems orams – turime erdves žaidimams po atviru dangumi bei po stogu, maisto ruošimui, valgymui ir miegojimui. Taip pat, stovykloje turėsime laužavietę bei darželį savų daržovių auginimui.

Specialistai

Stovyklos vadovai – kvalifikuoti, patirtį turintys specialistai. Jų tarpe edukologinį universitetą baigusi ugdymo specialistė, patyrusi raitųjų skautų vaikų būrelio vadovė, stovyklų organizavimo ir mažamečių vaikų priežiūros patirtį turintys savanoriai. Visi puoselėja sveikos gyvensenos principus, pagarbą žmonėms ir gamtai.

Žaidimai

Ikimokyklinio amžiaus vaikų mėgstamiausias ir jų tobulėjimui naudingiausias užsiėmimas – žaidimai. Todėl vaikai daug žais su stovykloje esančiomis priemonėmis, originaliais žaidimams skirtais lauko įrengimais, žais individualius, komandinius ir pačių išsigalvotus žaidimus. Mūsų žaislai – gamtos gėrybės – pagaliukai, akmenys, vanduo, lapai, vėjas, šešėliai ir kiti gamtos stebuklai. Taip pat – žmogaus buityje naudojami daiktai, kurių sudėtis kuo natūralesnė, žmogui ir aplinkai draugiškesnė. Be to, keliausime, kursime, kartu skaitysime istorijas, kursime ugnį, ieškosime lobių, ruošime maistą, mokinsimės naudotis namų apyvokos daiktais ir t. t.

Dienotvarkė

Visiems susirinkus, mūsų diena prasidės mankšta, kuri kūną paruoš aktyviai veiklai. Pasimankštinę pusryčiausime. Iki pietų laiką leisime aktyviai – žaisime, keliausime. Po pietų ilsėsimės – klausysimės pasakojimų ir miegosime. Atsibudę ir pailsėję tęsime žaidimus, valgysime pavakarius ir lauksime tėvelių.

Maitinimas

Esame tik už pilnavertį ir kuo švaresnį maistą, pagal galimybes – natūralų ir ekologišką, atitinkantį sveikos gyvensenos nuostatas. Meniu vaikams yra sudaromas pagal dietologinius reikalavimus. Mūsų patiekaluose vaikams gausu sezoninių daržovių (bulvių, morkų, burokėlių, kopūstų, brokolių, žiedinių kopūstų, moliūgų, cukinijų, salierų ir kitų daržovių), su kuriomis vaikai gauna platų spektrą jų augančiam organizmui reikalingų vitaminų bei mineralinių medžiagų. Kiekvieną dieną yra patiekiami vaisiai.

Saugumas

Stovyklos vadovai ir savanoriai išklausę pirmosios pagalbos ir higienos įgūdžių kursus. Turimos pirmosios pagalbos teikimo priemonės. Nuo vaikų aptvertos-pažymėtos jų žaidimams pritaikytos vietos. Prižiūrima ir saugoma stovyklos aplinka.

Registracija

Užpildykite formą – čia. Dėmesio! Komentaruose būtina nurodyti vasaros savaites, kada vaikas lankys stovyklą. Tai tik orientacinis grafikas, vėliau bus galima patikslinti, keisti savaites.

Stovyklos vieta žemėlapyje – čia

Vietų skaičius yra ribotas

Daugiau informacijos galite teirautis: