fbpx
a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Lauko darželis   /  Kodėl mus gąsdina vaikas lauke?

Kodėl mus gąsdina vaikas lauke?

Baimės akys didelės – bet ar jos tikrai didesnės už tą „aš“, kuris gali išdrįsti pažiūrėti baimei į akis, jų gelmėje rasti tikresnį save ir gyvenimo džiaugsmą išdrįsti, veikti, eksperimentuoti, pasitikėti? Tikra tiesa, jog lauko pedagogika – tai ugdymas už „saugių“ pastato sienų. Bet juk tikrąjį saugumą kuria ne „saugiosios“ sienos, o vidinė mūsų tikrovė. Kodėl mumyse gajos baimės? Iš kokios kolektyvinės, asmeninės patirties tai kyla? Kaip mane valdo ir kada man iš tikrųjų trukdo mano baimės?

Lauko darželis kviečia į seminarą „Kaip valdyti savo baimes? Kodėl mus gąsdina vaikas lauke?“

Seminare nagrinėsime baimės psichologiją, atpažinsime valdomą ir nevaldomą Vidinį Kontrolierių, stiprinsime savirefleksijos galią mokytojo darbe.

Seminarą ves Eglė Sirvydytė – psichologė, lektorė, dėstytoja. Taip pat muzikantė ir kompozitorė.

Šiuo metu Eglė dirba psichologe Vilniaus Tallat-Kelpšos konservatorijoje, yra laisvai samdoma lektorė, seminarų vedėja, užsiima privačia psichologės praktika Vilniuje. Nuo ankstyvos paauglystės ji skautavo, vedė mokymus vadovams įvairiose vasaros jaunimo ir vaikų stovyklose, kartu su bendraminčiais kūrė neformalaus ugdymo programas, Vilniaus dizaino kolegijoje dėstė holistikos ir savęs pažinimo kursą, įgyvendino socialinius projektus. 2011 metais kartu su kolegomis įkūrė „Whatansu“ – visuminio, neformalaus ugdymo platformą vaikams, jaunimui ir suaugusiems (stovyklos, seminarai, kursai).

Susitikime spalio 29 dieną Lauko darželyje, Pūčkorių 5, 10 val. Informacija: http://ugdymaslauke.lt; [email protected]; 8 678 31710.