fbpx
a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Lauko darželis   /  Dovanokite nuotykį Šeštadienio stovykloje!

Dovanokite nuotykį Šeštadienio stovykloje!

Kur žiemoja uodai? Kieno pėdsakai sniege? Kaip užkurti laužą ir ant jo pasigaminti maisto? Ar norite vaikams sukurti nuotykį, kad išmoktų ieškoti lobių, šokti balose, pažinti šikšnosparnius, rengti vaidinimus lauke, dalyvauti žygiuose, ant laužo kepti tikrą duoną, žvejoti ir atrasti laisvo žaidimo džiaugsmą gamtoje?

Nepamirštamą nuotykį galite padovanoti nusipirkę Šeštadienio stovyklos dovanų kuponą!

Registruotis ir pirkti kuponą čia.

Šeštadienio stovykla tinka, jei: vaikui patinka dūkti lauke, labiau už žaislus jis mėgsta nuotykius, nori daugiau sužinoti apie gamtą, atrasti naujų erdvių meniniams užsiėmimams.

Įsigiję dovanų kuponą, artimiausią pusmetį galėsite prisijungti prie bet kurios iš kas mėnesį vyksiančių 5 teminių Šeštadienio stovyklų. Kiekviena dienos stovykla rengiama atsižvelgiant į sezoniškumą, derinant fizinį aktyvumą, įvairius lauko žaidimus ir meninę raišką. Visos turi edukacinių, lauko pedagogikos momentų, o kartu skatina žaisti ir linksmintis.

Šeštadienio stovyklos trukmė:

11-14 val. vaikams nuo 3 iki 5 metų.

10-17 val. vaikams nuo 6 iki 8 ir vaikams nuo 8 iki 10 m.

Dovanų kupono kainos:

15 eurų vaikams nuo 3 iki 5 metų.
25 eurai vaikams nuo 6 iki 10 metų.

Staigmena! Kiekvienas dovanų kuponas turi žodį – ypatingą kodą. Trys iš kodų yra laimingi: pirkdami laimėsite dovanėlę. Laimėtojus skelbsime gruodžio 31 dieną!

Papildoma informacija:

Ar reikia ypatingos aprangos? Sekite orus. Turėkite lietaus drabužius, guminius batus ir atsarginę aprangą, jei lyja, šiltesnių drabužių, jei spaudžia šaltukas. Jums gali padėti: http://parduotuve.lauke.lt/.

Kontaktai: [email protected] arba 8-678-31710.

Iki šiol jau įvyko stovyklos Miško pasaka mažiesiems, Šikšnosparnių žygis. Sausio mėnesį planuojame Ledo kelią, netrukus skelbsime kitų stovyklų temas ir vadovus.